Akıllı ev dünyası için ideal giriş seviyesi çözümü

Yayın Tarihi:

on

Centero Home ile Elero, akıllı evler için gerekli tüm özellikleri sunan yeni ev otomasyon sistemini R+T 2018’de tanıttı. Yeni sistem, panjur ve güneşlik kontrolüyle ilgili tüm fonksiyonları kapsıyor. Ayrıca ev otomasyonu ve güvenlik bileşenleri ile diğer üreticilerin yaşam alanı ürünleri sisteme entegre edilebiliyor. Bu sayede Centero Home, kullanıcıların yaşam kalitesini konfor, güvenlik ve enerji verimliliği açısından artırmaya katkıda bulunuyor.

Güneş kremi kontrolünden akıllı eve

Panjur veya güneş koruması, akıllı evler için olmazsa olmazlardandır. Centero Home bu nedenle akıllı ev dünyası için ideal giriş seviyesi bir çözümdür. Sistem, radyo (433 MHz ve 868 MHz), kızılötesi veya IP üzerinden iletişim kurar, kullanımı kolay ve sezgiseldir.

Kullanıcılar, bağlı cihazları akıllı telefonlarından ve tabletlerinden iOS ve Android tabanlı olarak -hareket halindeyken ya da evden- uzaktan yönlendirebilir. Centero Home, WLAN’da yerel olarak olduğu kadar bulutta da kullanılabilir. Motorlu güneş korumasına ek olarak, Philips Hue armatürleri, hareket dedektörleri, duman dedektörleri, pencere kontakları, radyatör termostatları veya sıcaklık sensörleri standart olarak entegre edilebilir. Bir hava durumu servisi de servise entegre edilmiştir.

Sistem değişikliği olmayan genişletme seçenekleri

Centero Home Plus uygulamasına yapılacak uygulama içi bir yükseltmeyle birlikte, son kullanıcılar donanımı değiştirmek zorunda kalmadan daha fazla özelliğin kilidini açabilir. Sonos hoparlörleri, Doorbird görüntülü kapı telefonları, Osram Lightify, Netatmo hava istasyonları ve diğer akıllı ev uygulamaları ağa bağlanabilir. Centero Home Plus, Amazon Alexa ile de kontrol edilebilir.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version