Otomatik Kapı ve Geçiş Sistemleri

Arma Kontrol, Dubai Mazaya Mall’un otopark giriş çıkışını kontrol edecek

Yayın Tarihi:

on

Tamamı Türk mühendislerden oluşan Arma Kontrol, Dubai’nin en önemli alışveriş merkezlerinden biri olan Dubai Mazaya Mall’un otopark giriş çıkışlarını kontrol edecek. Arma Kontrol geliştirdiği yerli yazılım ile otopark yönetimine insansız ödeme teknolojilerini entegre ederek, insan hatalarından arındırılmış, hızlı ve güvenli bir trafik akışı sunacak. Cirosunun yüzde 11’ini Dubai’den elde eden Arma Kontrol, 2021 yılında yeni teknoloji ve ürünlerle bu oranı 18’e çıkarmayı hedefliyor.

Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle yüksek güvenlik ürünleri sunan Arma Kontrol, Dubai’de referans projelerine bir yenisini daha ekledi. Birleşik Arap Emirlikleri’nde daha önce Louvre Abu Dabi Müzesi, Katar Askeri Birlikleri gibi birçok projenin güvenliğini sağlayan Arma Kontrol, teknolojisiyle şimdi de Dubai Mazaya Mall’a çözüm sundu. Mazaya Mall’un otopark sistemlerine insansız ödeme teknolojilerini entegre eden firma, AVM’nin güvenlik ve zaman yönetimine katkı sağladı.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve mimarisinden günlük hayatına kadar birçok alanda son teknolojiyi kullanan Dubai, Arma Kontrol’ün önemli pazarları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Arma Kontrol’ün bölgede akıllı şehir proje görüşmeleri devam ediyor.   

İnsan hatalarının önüne geçecek

Cirolarının yüzde 25’ini Ortadoğu pazarından sağladıklarını belirten Arma Kontrol Kurucusu ve Genel Müdürü Koray Kartal, “Ortadoğu pazarına ilk ihracatımızı 2010 yılında gerçekleştirdik ve bugüne kadar Birleşik Arap Emirlikleri’nde müzelerden askeri bölgelere, petrol üretim merkezlerinden konsolosluklara kadar birçok projeye çözüm sunduk. Dubai Mazaya Mall’un otopark yönetimine insansız ödeme sistemlerimizi entegre edip farklı bir çözüm geliştirdik. Yeni yazılım teknolojimiz ile otopark yönetiminde insan hatalarına bağlı yaşanabilecek sorunların önüne geçtik. Ayrıca otopark giriş ve çıkış sürelerinde önemli ölçüde tasarruf sağladık. Böylece Mazaya Mall’un verimliliğine de katkı sağladık” şeklinde konuştu.  

Arma Kontrol Kurucusu ve Genel Müdürü Koray Kartal

“Bölge ile yapılarımız örtüşüyor”

2021 yılı içinde Ortadoğu’daki ihracat paylarını yüzde 40’a çıkarmayı hedeflediklerini aktaran Kartal, “Ortadoğu’da elde ettiğimiz marka bilinirliğimiz ile ihracatımızı her geçen gün artırıyoruz. Teknoloji yatırımlarımıza da ağırlık vererek bölgede tercih edilirliğimizi önemli ölçüde güçlendiriyoruz. Dubai, bölgede teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve bu teknolojileri günlük hayatında kullanmak isteyen şehirler arasında ilk sırada yer alıyor. Teknolojiye yatırım yapan ve bunları günlük hayata uyarlayan yapımızla Dubai ile örtüşüyoruz. Ciromuzun yüzde 11’ini Dubai’den karşılıyoruz. 2021 yılında yeni teknoloji ve ürünlerle bu oranı 18’e çıkarmayı hedefliyoruz. Dubai’nin yanı sıra bölgedeki payımızı her geçen gün artıracağımıza inanıyoruz. Ayrıca bölgede akıllı şehir projeleriyle ilgili görüşmelerimiz de devam ediyor” dedi. 

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version