Çatı katında mutfak

Yayın Tarihi:

on

Karanlık ve unutulmuş çatı odaları yeniden işlevsellik kazanıyor. Genelde unutulmuş olarak bekleyen bu odalar neden mutfak olarak kullanılmasın? FAKRO’nun bu konuda bir fikri var! 

Çatı katında mutfak alanı planlarken, gelecekte bu odada ne kadar zaman geçirmek istediğinize özellikle dikkat etmelisiniz. Yemek meraklıları için mutfak, evin en önemli odalarından biridir. Bu sebeple bu alanlar detaylara dikkat edilerek tasarlanmalıdır. Yemek yapmayı sevmeyen ya da sadece yeterli zamanı harcamak isteyenler, daha küçük bir mutfaktan memnun kalacaktır. Her iki durumda da, bu oda aydınlık, ferah ve fonksiyonel olmalıdır. Bu da tavan arası bir iç mekân tasarlarken her zaman kolay olmayabilir. Parlak renkler ve bol bol doğal ışık ile misafirlerinizi memnun edecek görsel olarak genişletilmiş ve tamamen işlevsel bir mutfak elde edeceksiniz.

Çatı katında rüya gibi bir mutfak için FAKRO’nun bir takım ipuçları var:

İpucu 1

Detaylara dikkat: Duvar boyaları oldukça basit tutulursa, güçlü aksesuarlar, mutfak aksesuarları ile ayarlanabilir. Böylece mutfak daha canlı görünecek ve bireysel isteklere göre renklendirilebilecektir.

İpucu 2

FAKRO’dan FTT U8 düşük enerji penceresi kullanılarak, mutfağınız pasif yapı için en yüksek gereksinimleri karşılar.

İpucu 3

FAKRO çatı pencereleri, bol miktarda doğal ışığın beslenmesini sağlar. Parlak duvar renkleri ile birleştiğinde küçük bir mutfak daha büyük görünürler.

İpucu 4

Tavan pencerelerini kurmak istiyorsunuz, ancak renklerin mobilyalarla uyumlu olup olmadığından emin değil misiniz? Sorun değil, FAKRO ayrıca doğal ahşap görünümünde özel renkler de sunuyor.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version