Bölme Duvar ve Tavan Sistemleri

DN 5 sertifikasına uygun açılır kapanır çatı cam sistemiyle fark yaratan AVM

Yayın Tarihi:

on

Türkiye’de açılır çatı camı özelliğinin adet olarak en fazla olduğu Kuzu Effect AVM, çalışma yöntemiyle sertifikalı dünyadaki tek açılır kapanır cam sistemiyle doğal havada misafirlerini ağırlıyor.

Ankara’da da tek

Ankara’nın Ledd Gold Sertifikalı mimarisi ile fark yaratan projesi Kuzu Effect AVM, yoğun sağlık önlemleri ile açıldı. Dünyaca bilinen DN 5 sertifikasına göre çalışma şeklinin doğruluğu bakımından dünyadaki tek açılır kapanır cam sistemine sahip Kuzu Effect’te, alışveriş merkezinin havalandırması çatıda bulunan toplam 332 adet cam ile sağlanıyor. Otomatik olarak açılan camlar yağış ve kuvvetli rüzgar anında otomatik olarak kapanıyor.

24 Saat Hava Akımı

Tavan camlarının yanı sıra tüm katlarda bulunan katlanabilir teras kapıları açılarak alışveriş merkezi tamamen doğal hava ile havalandırılıyor. Sağlık Bakanlığı’nın yönergesi doğrultusunda klima kullanımının bulunmadığı Kuzu Effect AVM, dört bir yanda bulunan terasları ile temiz hava sirkülasyonunu sağlıyor.

Yeni markalar eklendi

Hijyen kurallarının üst seviyede tutulduğu Kuzu Effect’te maske kullanımı konusunda yoğun önlemlerin alınmasının yanı sıra periyodik olarak dezenfeksiyon işlemi de sağlanıyor. Ziyaretçilerinin ve iş ortaklarının sağlığını ilk sırada tuttuklarını belirten Kuzu Grup Sorumlusu Özge Kuzu, “Alışveriş merkezimiz tamamen doğal havalandırma yöntemi ile havalandırılıyor. Çatıdaki pencerelerimizin teknik özellikleri bakımından dünyada tek olma özelliği var. Bizler de havanın güzelleşmesiyle birlikte çatı camlarımızı ve her katta bulunan teras kapılarımızı açarak, Kuzu Effect AVM’yi açık alışveriş merkezi haline getirdik ve hemen yanı başımızda bulunan tertemiz orman havasını alışveriş merkezimize doldurduk. Böylece bu pandemi döneminde alışveriş merkezleri ile ilgili akıllardaki en önemli sorun olan, kapalı mekanların sağlıksız olduğu endişesini ortadan kaldırdıkKapılarımız ile eşsiz orman manzarası ziyaretçilerimize doğa ile iç içe olma imkanı da sağlıyor. Zor bir süreçten geçiyoruz. Özellikle perakende sektörü de her sektör gibi zorluk yaşıyor. Ancak kısa zamanda toparlanacağımıza tüm sektörlerimizin verimliliğini artırarak bu süreci atlatacağına inancımız tam” diye konuştu.

11 Haziran’da Ankara’nın en büyük Vakko mağazasının da açılacağını belirten Özge Kuzu, yeni mağaza açılışlarının heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version