Yeni Ürünler

Elektrik Enerjisinden Teknolojiye

Yayın Tarihi:

on

h3+ kompakt şalter bütün veriye ulaşmaya imkan sağlıyor

Ar-Ge çalışmaları ile enerji dağıtım sektörüne yön veren Hager Group, inovasyon ile son kullanıcıların gözüne hitap eden mimari tasarımlarını entegre ederek yarattığı yenilikçi çözümleri ile 2021 yılının dizayn trendini belirledi.  Hager Group tarafından  tasarlanan ve En İyi Kompakt Tasarım Ödülü’nün sahibi olan “h3+ kompakt şalterler”, bütün veriye ulaşma gücü, ölçüm hassasiyeti ve kompakt dizaynı ile dikkat çekiyor.

 

Dünya genelindeki 24 fabrikası ile 136 ülkede faaliyet gösteren Hager Group, Akıllı Bina Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri ve Bina Kablo Aksesuarları ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden Hager Group, tasarladığı “h3+ kompakt şalterler” çözümleri ile En İyi Kompakt Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

“Sektöre yön veriyoruz”

Hager’in tüm ürünlerini kendi bünyesinde bulunan tasarım ofisinde bütün ürünlerini mimari ve son kullanıcıların gözüne hitap edecek şekilde tasarlayarak her yıl tasarım ödülünün sahibi olduğunu ifade eden Hager Group Türkiye Genel Müdürü İlker İşgör, “Ar-Ge ve inovasyon alanlarında sektöre yön veren şirketlerden biriyiz. Kurulduğumuz günden bu yana inovasyon çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor ve bu alana yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bünyemizde 760’ın üzerinde Ar-Ge çalışanımız bulunuyor. Sektöre rehberlik eden yenilikçi çözümlerimizi hayata geçirirken, her yıl ciromuzun yüzde 7’sini Ar-Ge çalışmalarımıza ayırıyoruz” dedi.

İnovasyon öncülüğü dolayısı ile Hager Group’un kendine ait 1700 adet patente sahip olduğunu kaydeden İlker İşgör, h3+ kompakt şalterler hakkında şu bilgileri verdi: “Hager Group olarak 2021 yılında da en iyi tasarımlara imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Elektrik Gücünün akıl ile birleşmesiyle Hager Group tarafından yaratılan yenilikçi ‘h3+ kompakt şalterler’, En İyi Kompakt Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. ‘h3+ kompakt şalterler’ grinin ön planda tutulması, kompakt dizaynı, önden verilen eğimin bütünlüğünün yanı sıra, bütün veriye ulaşma gücü, dahili kilit, ön aksesuar kapağı ile kolay aksesuar montajı, görülebilir aksesuar pencereleri, 90 derece dönebilen ön kapak vidası ve ölçüm hassasiyeti ile 2021’in trendini belirlerken, geleceğin trendilerine de yön verecek.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version