Güneş altındaki rahatlık

Yayın Tarihi:

on

Güneşin ilk ışıkları bulutların ardından kendisini gösterdiğinde hem meydanlar hem de teraslar ve balkonlar hareketlenmektedir. Güvenli tenteler, açık havanın keyfini sağlıklı bir şekilde çıkarmak için ihtiyaç duyulan önemli materyallerdendir.

Yazın barbekü partilerinde ya da sadece iyi bir kitap okumak istendiğinde, teras ya da balkonları ikinci oturma odası gibi kullanmak mümkün. Uygun renklere sahip tenteler; ısıya, göz kamaştırıcı güneş ışığına ve yağmura karşı koruma sağlar ve aynı zamanda iyi bir görüntü sunar. Bunlar tentelerin sunduğu avantajlardır ve bu nedenle çok fazla çeşit mevcuttur.

 Ancak kullanıcılar, türüne bağlı olarak, tentelerin 40 ila 80 kilogram ağırlığında olduğunu unutmamalıdır. Eğer “güneşlikler altındaki ağır ağırlıklar” duvara, tavana veya kirişlere güvenli bir şekilde bağlanmazsa ciddi tehlikeler yaratabilir. Bu nedenle, gölgeliklerin ustalıkla kurulması çok önemlidir. Sabitleme sistemlerinin onaylı oluşu güvenliği artıran unsurlardandır. Gereksinimleri karşılamak için (DIN EN 13561 ve BKTex kılavuzu), tente ve eki yüksek çekme ve rüzgâr yüklerine dayanmalıdır. Burada en önemli faktör yapı malzemesidir. Genel olarak plastik ankraj kullanılmamalıdır. Betonarme ve ankrajlarda çelik ankrajlar kullanmak çok daha güvenlidir.

Güvenli ve uygun tente tertibatı için güçlü sistemler, örneğin, ankraj cıvatası Faz II beton Thermax 12 tenteler, demirli ve ısı yalıtım sistemler ve yalıtımlı olmayan yapı malzemeleri, yüksek performanslı FIS V 16 harç olarak sıralanabilir. Özellikle Kuzey Almanya’da, çift kabuklu duvarcılık çok yaygındır. Tentenin yerlere sabitlenmesi amacıyla, balık saplama dübel kovanı FIS A K iç tepsi güvenilir bir sonucu garanti eder.

Genel olarak bu dübeller, terasta ve balkonda güvenli güneş koruması için, tüm yapı malzemelerini kapsar ve tentenin yükünü zemine güvenli bir şekilde yönlendirir.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version