Ev Otomasyonu

Hager’den anahtar priz serilerine özel bireysel tasarım hizmeti

Yayın Tarihi:

on

Geniş ürün yelpazesi ve renk seçenekleriyle bütün ihtiyaçlara uygun olarak hazırlanan tasarım ödüllü ürünleri ile ev, ofis ve otellerdeki tüm kullanım alanlarına yönelik özel çözümler sunan Hager Group, son kullanıcıların zevkine hitap eden mimari tasarımlarını inovasyonla entegre ederek geleceğin dizayn trendlerine yön veriyor. Yenilikçi çözümlerini bireysel tasarım ile bir araya getiren Hager Group, Hager Exclusive ürünü ile özel tasarım anahtarlar yaratarak kullanıcılara özel dizayn hizmeti sunuyor.

Akıllı Bina Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri ve Bina Kablo Aksesuarları ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden ve kendi bünyesinde bulunan tasarım ofisinde gerçekleştirdiği yenilikçi çalışmalar ile 2021’in “En İyi Tasarım Ödülü”nün sahibi olan Hager Group’un Türkiye operasyonu Hager Group Türkiye, ülkemizdeki enerji dağıtım sektöründe bireysel tasarım hizmeti sunmaya devam ediyor.

“Kullanıcılarımızı arzu ettikleri tasarım ile buluşturuyoruz”

Hager ve Berker markalarından oluşan Hager Exclusive’in kişiselleştirilmiş seçenekleriyle ürünlerin danışmanlığında, planlanmasında ve uygulanmasında güvenilir bir hizmet sunduğunu belirten Hager Group Türkiye Genel Müdürü İlker İşgör, Türkiye’de gerçekleştirdikleri bireysel tasarım çalışması hakkında şunları söyledi: “Hager Group olarak Ar-Ge çalışmalarımız sonucu geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerimizin yanı sıra, kullanıcılarımızın gözüne hitap eden tasarımlara da hayat veriyoruz. Kullanıcılarımızı mevcut ürün serilerinin hazır standart bir tasarımdan, tek tek ürünlerin modifikasyonuna ve son derece titiz bir şekilde özel olarak geliştirilmiş makinelerde elle üretilen eksiksiz modern tasarım yelpazesi ile buluşturuyoruz. Bu kapsamda, Hager Exclusive özel tasarım anahtarlar ile bir tasarımı benzersiz kılmak için çok sayıda yüzey, renk ve malzeme opsiyonları sunabiliyoruz. Arzu edilen tasarım ne ise o tasarım anahtar serilerini kullanıcılarımızla buluşturuyoruz.”

   

 “Tasarımda teknoloji bizim için bir yaşam felsefesi”

Hager Exclusive özel tasarım anahtarlar ile bir tasarımı benzersiz kılmak için çok sayıda yüzey, renk ve malzeme opsiyonları sunduklarını ifade eden İlker İşgör, Hager Exclusive hakkında şu bilgileri verdi: “Tasarımda teknoloji bizim için anahtar kelime değil, yaşam felsefesidir. Bu ürünümüz ile arzu edilen tasarım ne ise o tasarım anahtar serilerini kullanıcılarımıza sunuyoruz. Anahtar priz serisinin tüm önemli parçaları için tek bir iletişim noktasında toplayan Hager Exclusive ile proje yönetimi önemli ölçüde kolaylaştırıyor, sadece bir telefonda istenilen tasarımı yaratıyoruz. Kişiye özel tasarımı, sadece istenilen doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Ürünler standart tasarım dışına çıkınca herhangi bir boşluk, zayıf nokta ve bütünlük kaybına uğramıyor. Tüm tasarım departmanları aynı hammadde ve tedarikçileri kullandığından ilave siparişler eski tasarımdan hiçbir farklılık göstermiyor.”

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version