Etkinlikler

İtalya cam endüstrisi, Avrasya Cam Fuarı’nda

Yayın Tarihi:

on

İtalyan cam endüstrisinin 4 lider markası, İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı’nın desteğiyle, 6-9 Mart tarihlerinde, Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

REED Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen ve cam endüstrisinin bileşenlerinin bir araya geldiği Avrasya bölgesinin en büyük fuarı olan Avrasya Cam 2019 Fuarı, 6-9 Mart tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

2018 yılında yurt içi ve yurt dışından toplam 70.909 ziyaretçiyi ağırlayan fuara, 24 ülkeden 644 firma katılmış ve önemli iş birliklerinin temeli atılmıştı.

67 ülkede 79 ofisi ile İtalyan ve Türk şirketleri arasındaki ticari ilişkilerin, iş birliğinin ve yatırımların teşviki ve geliştirilmesinden sorumlu İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Avrasya 2019 Cam Fuarı’na GIMAV (İtalyan Makina, Ekipman ve Cam İşleme İçin Özel Ürünler Üretici ve Tedarikçileri Derneği) iş birliği ile katılacak olup, fuarın yerli ve yabancı ziyaretçilerini, alt katılımcısı olan 4 İtalyan firmasıyla kendi standında ağırlayacak.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı ile aynı standı paylaşacak olan İtalya’nın cam sektöründe öncü firmalarından Star Srl, TK Srl, Schiatti Angelo Srl ile Triulzi Cesare Special Equipment Srl ziyaretçilere ürünlerini, projelerini, hizmetlerini tanıtma imkânına sahip olurken, mevcut ve potansiyel müşterileriyle bir araya gelecekler.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 6-9 Mart tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Avrasya Cam Fuarı 2019 kapsamında Salon 12, Stant 1210D’de ziyaretçileriyle buluşacak.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version