İzocam USTA DOSTU Ara Bölme Levhası sektör buluşması gerçekleşti

Yayın Tarihi:

on

Türkiye’de yalıtım sektörünün öncüsü İzocam, ısı ve ses yalıtımının yanı sıra yangın güvenliği de sağlayan usta dostu Ara Bölme Levhası (ABL) seminerleri çerçevesinde sektör profesyonelleri ile biraraya geldi

İzocam, Ar-Ge çalışmaları sayesinde hafif ara bölmelerde kullanılmak üzere geri dönüşümlü malzemeler kullanarak geliştirdiği, usta dostu ‘Ara Bölme Levhası’ (ABL) seminerlerini sürdürüyor. Sektörün ihtiyacına uygun çözümleri uygulayıcılarla buluşturmak ve yeni ürünlerle ilgili iç görü almaya yönelik bu çalışmalar çerçevesinde İzocam, 2 ve 9 Mayıs’ta gerçekleştirilen iki ayrı seminerde sektör temsilcileri ile  bir araya geldi.

2 Mayıs’ta İstanbul Point Otel’de ve 9 Mayıs’ta İstanbul Marriot Otel’de düzenlenen İzocam Ara Bölme Levhası Sektör buluşmalarına 100’ü aşkın sektör profesyoneli katıldı. Öğleden sonra başlayan ve 2 saat süren seminerler, birlikte yenilen akşam yemekleri ile sona erdi.

Farklı kalınlıklarda üretilebilen Ara Bölme Levhası, ara bölme duvarlarda, ısı ve üstün ses yalıtımı sağlıyor; A1 sınıfı yanmaz özelliği sayesinde olası yangınlarda zaman kazandırıyor. Sektörün ve kullanıcıların beklentilerine en iyi şekilde yanıt verebilecek ölçüde geliştirilen İzocam Ara Bölme Levhası, CE ve EUCEB belgelerine de sahip olarak kalitesini uluslararası alanda kanıtladı.

Ses yalıtımına da katkısı büyük olan İzocam Ara Bölme Levhası’nda kullanılan detaylar ile “A” sınıfı yalıtım elde ediliyor. Binalarda ses yalıtımı Mayıs 2017’de yayımlanan “Binaların Gürültüye Karşı Korunması Hakkında Yönetmelik” esaslarına göre zorunlu hale getiriliyor ve farklı işlevlere sahip binalarda duvar performansı bina hassasiyetleri doğrultusunda A’dan F’ye sınıflandırılıyor. Bu kapsamda değerlendirilen İzocam Ara Bölme Levhası ile yüksek performanslı ses yalıtımı elde edilebiliyor. Düşük ısı iletim katsayısı ile İzocam Ara Bölme Levhası, farklı sıcaklık ve zamanlarda iklimlendirilen hacimler arasında da enerji verimli ara duvarların teşkil edilmesini sağlıyor, enerji tasarrufu ve konforu artırıyor.

Esnekliği ve yumuşaklığıyla hızla uygulanabilen bir ürün olan İzocam Ara Bölme Levhası, sahip olduğu doğal içeriği ve toz yapmayan yapısı, kolay kesimi sayesinde, uygulayıcıya rahat ve sağlıklı bir çalışma ortamı yaratıyor. Ayrıca hızlı uygulama imkanı ile zamandan tasarruf sağlıyor. Kendi başına ayakta durabilen İzocam Ara Bölme Levhası, güvenli uygulama olanağı da sunuyor. Böylece ilave malzeme gerektirmeden, yapılan uygulamalara hız ve kalite kazandırıyor. Taşıma saplı ambalajı ve hafifliği sayesinde kolay taşınabilen İzocam Ara Bölme Levhası, hem nakliye hem de depolamada avantaj sağlıyor.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version