Palmiye “It’s All About Fashion” sloganıyla R+T Stuttgart 2018’de trendleri belirledi

Yayın Tarihi:

on

Dört mevsim dış yaşam alanları yaratan Palmiye, R+T Stuttgart Fuarı’nda 550 metrekarelik stant alanı ve yeni koleksiyonu ile Avrupa ve dünya pazarında liderliğe oynadığını gösterdi.

Türkiye’de ve dünyada sektörünün lideri Palmiye, ar-ge ve üretim süreci tamamen Türkiye’de gerçekleştirilen ve “It’s all about fashion” konseptiyle sunduğu yeni kumaş koleksiyonu ile önümüzdeki 3 yılda sektörünün geleceğine yön verecek. Palmiye, R+T Stuttgart Fuarı’nda aynı zamanda Design Turkey ödüllü tasarımlarını da sergiledi.

Palmiye Exclusive Kumaş Koleksiyonu, Palmiye’ye özel doku, renk ve desenlerden oluşuyor. Palmiye pergola profilleri için tasarlanan yenilikçi 3 boyutlu aydınlatmalar ise Palmiye Exclusive Kumaş koleksiyonundaki renk, doku ve desenlerde oluşturduğu yansımalar ve ışık hüzmeleri ile fark yaratıyor, bulunduğu mekanlara ayrıcalık katıyor.

Palmiye Exclusive kumaşları ayrıca ısı ve ses yalıtımı yapıyor, black out özelliği, pvdf uygulaması ile leke tutmama özelliklerinin hepsini bir arada taşıyor.

Palmiye, dış mekanda iç mekan rahatlığını sağlayan ve 4 mevsim kullanılabilen pergola, cam, tente ve gölge sistemlerinin üretimi ve montajının yanı sıra yenilikçi mimari çözümler sunuyor. Palmiye üretiminde tasarım, mühendislik ve mimari alana yoğunlaşırken ürünlerinde teknolojinin insanlara sağladığı tüm kolaylıkları kullanmaya özen gösteriyor.

Tasarım konusunda açık görüşlü ve yenilikçi bakış açısına sahip Palmiye dünyaca ünlü, başarılı mimarların ve tasarımcıların düşünce ve hislerini hayata geçirdikleri eşsiz ürünler ile sıra dışı çözümlerin adresi oluyor.

Alanında birçok “ilk”e imza atan Palmiye, 6 kıtada kendi bölge müdürlükleri, ofisleri ve alternatif satış kanalları ile birçok ülkede faaliyet gösteriyor. Palmiye, kendisine özel tasarlanan Apple Store’dan indirilen My Palmiye App aracılığıyla ürünlerini iPhone veya iPad ile kontrol etme lüksünü müşterilerine yaşatıyor. Sektörde yarattığı sinerji ile pazarda hızla genişleyen Palmiye birçok ülkede kendi ofisi ile hizmet verirken hizmet kalite standartlarından ödün vermiyor.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version