Tenteler

“Perfotex” tente kumaşı

Yayın Tarihi:

on

Kış bahçelerinde ve teraslarda sıklıkla kullanılan cam çatılar için güneşten koruma oldukça önemlidir. Bunun için cam yüzeylerin dışına tutturulmuş gölgeleme kumaşları ideal uygulamalardır. Bu kumaşlar UV ışınlarının makul oranda içeriye girmesine de imkân tanıyarak sağlıklı bir ortam oluştururlar. Özel tente kumaşı Perfotex, bu uygulamalar için biçilmiş kaftandır.

Perfotex, su geçirmez ve alev geciktirici özelliktedir. Kumaşlar büyük ya da küçük boyutlu her türlü tente uygulaması için kullanılabilir.

Çok şey yapabilen bir doku

Kumaş dokusu çok özel olan Perfotex hakkında açıklamalarda bulunan Markilux Teknoloji ve Üretim Genel Müdürü Michael Gerling, “Hepsinden önemlisi, termal kumaşın daha iyi yansıması için kumaşın üstünü alüminyum pigmentlerle donattık” diyor. Kumaşların hava ve suya karşı belirli bir geçirgenlik sunduğunu da belirten Gerling, bunun yağış sırasında aşırı su birikmesini önlemek için alınan bir önlem olduğunu vurguluyor. Bu boşluklar sayesinde Perfotex tente kumaşları iyi bir havalandırma ve hoş bir şeffaflık sunmaktadır. Gerling’e göre, hava koşullarına ve UV ışınlarına dayanıklı olan tenteli kumaş, aynı zamanda güneşin ultraviyole ışınlarına karşı yüksek derecede koruma sağlar. Temizliğini kolaylaştırmak ve yüksek oranda su tutmaz hale getirmek için, bez özel olarak kaplanmıştır. Tente kumaşının gergin kalması için bir çeşit fermuar içinde, “tracfix sistemi” kullanılır. Sonuç olarak, Michael Gerling’e göre, tente kumaşı rüzgâra karşı çok daha dayanıklıdır.

İnce çizgili tasarımıyla “perfotex” çağdaş yaşamı temsil ediyor ve modern mimariye uyum sağlıyor. 

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version