Dış Gölgeleme Sistemleri

Renson Linarte ile göz alıcı cepheler

Yayın Tarihi:

on

Renson Linarte, estetik, dikey tasarımlı duvar kaplamasında yeni bir boyut açıyor. Linarte sonsuz şekilde özelleştirilebilir ve iç-dış mekânlarda göz alıcı bir cephe oluşturmak için birleştirilebilir.

Alüminyum Linarte profilleri, görünmez klipsler kullanılarak arkadaki yatay bir destek yapısına monte edilmiştir. Bu sadece termal genleşme ile bozulma olasılığını dışlamakla kalmaz, aynı zamanda özellikle profillerin -her biri ayrı ayrı hareket edebilen- kavisli duvarlar için sonlandırma elemanları olarak da kullanılabileceği anlamına gelir. Seçtiğiniz RAL renginde veya eloksal kaplamalı yüzey işlemiyle, Linarte cephesi dayanıklı, renkli ve bakımı kolaydır. Özellikle, nihai görünüşü oluşturma seçenekleri neredeyse sınırsızdır. Örneğin profilleri LED şeritleri veya tahta uçlarla doldurmak gibi. İkinci durumda, örneğin bir ev numarası veya bir logo eklemek bile mümkündür.

Linarte Block profilleri ve Çift profiller ayrı ayrı elde edilebilir ancak mükemmel şekilde eşleştirilebilirler. Blok bıçakları artık 2 boyutta (16 mm ve 33 mm) mevcut olduğundan, bunları birleştirmenin daha fazla yolu vardır. Siyah Eloksalli alüminyumdan yapılmış olan Niko Home Control görüntülü telefon sisteminin ultra düz harici video ünitesi gibi, dış mekân prizleri ve muslukları bu yeni cephe kaplamasına sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir. Yani her zaman tasarımdan ödün vermeden kimin aradığını biliyorsunuz.

Renson Algarve teras kaplamalarının yeni jenerasyonu daha da zarif görünecek; neredeyse iki kat daha hızlı monte edilebilir (Camargue’e benzer şekilde) ve şimdi de cam ve Loggia sürme paneller ile döşenebilir hale getirildi. Ek olarak, Algarve şimdi sabit bir tavan versiyonuda mevcut. Bu yaşam alanının çevresinde tasarımcıya daha fazla tasarım seçeneği için fırsat sunacaktır. Örneğin, terasın üstündeki örtülü çatı kaplaması tarzı, ön kapının veya bitişik otoparkın üzerindeki sundurma ile mükemmel şekilde eşleştirilebilir. Ayrıca, ihtiyacınıza göre bir kaplama da oluşturabilirsiniz, bunlardan bazıları sabit ve bazıları da ilave bir teras kaplama olsalar da aynı yapının bir parçasıdırlar.

Sabit çatı 2 kattan oluşmaktadır: Anti-kondensasyon tabakalı boyalı, profilli çelik levha güçlü bir üst teras kaplama ve daha sonra, Renson’un Fixscreen güneş enerjisi kontrolü kumaşının yıllardır pazara damgasını vuran fermuar teknolojisi dahil olmak üzere, gerilmiş elek kumaşından oluşan estetik açıdan hoş bir alt teras kaplama şeklinde kullanılacak kumaş. Screen kumaş, görünür ara kirişler olmaksızın yapı tarafından sıkıca tutulur ve 8 renkte alternatifi mevcuttur.

Algarve and Algarve Canvas

Teknik özellikler:

  • Görülebilir vidasız zarif yapı
  • Entegre su tahliye sistemi
  • Maksimum boyutlar: Açıklık alanı 4500 mm, pivot taraf 6055 mm
  • Bağımsız, cephe montajı veya gizli montaj detayları
  • Tüm RAL renklerinde, ayrıca “bicolour” (farklı renklerde bükümlü çatı ve destekleyici yapı)
  • Seçenekler: Teras kaplamaya entegre edilebilir karşı LED aydınlatma sistemi, Fixscreen güneş kontrol perdesi, cam sürme paneller, Loggia sürme paneller, harici perdeler, sabit Linius duvarı.

Renson, hırsızlığa karşı dayanıklı menfez ürünleri yelpazesini genişletiyor

Bir binanın her bir cephe elemanına asgari bir hırsızlık direnci sınıfı tahsis etmek için risk analizleri kullanılır. Böyle bir sınıf “RC” kısaltması (Direnç Sınıfı) kullanılarak tanımlanır. Sınıflar 1 ila 6 arasındadır, bu sayede RC6 direnç sınıfı hırsızlık girişimlerine karşı en yüksek direnç seviyesini temsil eder.

RC2, saldırıya çok fazla eğilimli olarak kabul edilmeyen konut ve binalar için en yaygın kullanılan sınıftır.

Geçerli olan Renson ürün yelpazesi, 431RC2 bina ilgili yüzeyine monte edilen ve 421RC2 dahili menfezlere ek olarak 424RC2 hırsızlığa karşı dayanıklı bir menfez ürününü içeriyor. 424RC2, inox takviyelerine sahiptir.

Daha yüksek hırsızlığa karşı direnç gereksinimlerinin karşılanması gerektiğinde, Renson, yeni 421RC3 menfezini sunar. Bu menfez, 424RC2 menfezlerinde olduğu gibi maksimum 6m²’ye kadar boyutlandırılabilir. Ticari binalar için koruma bile RC4’e kadar sağlanabilir. Renson’un 423RC4 bina yüzeyine detay noktasına sabitlemek için çelik çubuklarla donatılmıştır.

Renson’un dış etkilere dayanıklı menfezleri, buna maruz kalan tüm kısımları, estetik bir bitiş ve optimum dayanıklılık elde etmek için tamamen alüminyumdan yapılmıştır (korozyon oluşmayacak şekilde). Renson’un uzun yıllara dayanan uzmanlığı, geniş bir standart boyut ve tasarım yelpazesine yol açmıştır. Ancak, bu standart ürünler kullanılarak belirli gereksinimler karşılanamaz bir proje çözümü gerekirse, Renson, “Projeye Yönelik Özel Çözümler” departmanı devreye girecektir. Özelleştirilmiş çözümler içeren büyük projeler, müşterinin gereksinimlerine cevap verecek şekilde yürütülür.

Evinizin güneş kontrol perdesi ile dinamik bir korumaya kavuşması

Güneş, özgür bir ışık ve ısı kaynağıdır, böylece evinizde güneş ışığından en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Örneğin, daha soğuk aylarda, güneşin sıcaklığından mümkün olduğu kadar büyük, güneşe odaklı pencerelerden faydalanırsınız. Çünkü bu serbest ısı, ısıtma maliyetlerinizi azaltır. Aynı zamanda, yaz aylarında sadece evin içini hoş bir şekilde serin tutarak güneş ışınlarının yapınızın dış yüzeyinde kalmasını sağlar. Dinamik (veya hareketli) dış mekân güneş kontrol sistemleri, yılın her saatinde enerji tasarruflu yaşam için her iki seçeneğe de imkân verir. Ancak her şeyden önce, dış mekânlarda görünürlük sağlarken rahatsız edici yansımalar olmadan hoş iç ortam sıcaklıklarında rahat yaşamak içindir.

Cam elyaf kumaş, tüm güneş kontrol kumaşları için tek tip bir görünüm sağlar

2018’in ortasından itibaren, Renson’un yanal sürme güneş kontrol kumaşı Slidefix, fiberglas kumaş ile de üretilmektedir. Bu, özellikle göze büyük bir avantaj sağlar, çünkü şimdi tüm Renson perdelerı aynı tip (cam elyafı) kumaş için kullanılabileceğinden, aynı projede Fixscreen, Panovista (Max) ve Slidefix kumaşları arasında artık bir fark yoktur. Ve daha da ileriye gidersek, bir teras kaplamanın altındaki fiberglas kumaşlarla aynı zamanda perdelerin yapı içindeki diğer güneş kontrol ürünlerinin geri kalanlarıyla mükemmel bir uyum sağlıyor.

Daha önce, Slidefix sadece polyester kumaş ile mevcuttu çünkü yanal sürme özelliği nedeniyle, çekme yüküyle baş edebilecek türden tek kumaştı. Güneş kontrolü yana doğru kaydığında kaçınılmaz olarak ortaya çıkar. Slidefix’in şimdi de Sergé fiberglas kumaşı (ve hatta sineklik) ile donatılabileceği gerçeği, gerdirme mekanizmasının önemli bir güncellemesinden kaynaklanıyor. Bu, fiberglas kumaşa özgü olan daha geniş “uzama” emilimini mümkün kılar.

Kumaşda bir yenilik de, Slidefix’in fiberglas kumaş ile donatılması ile sağlanan güneş kontrolü noktasında sistemin başarısı için önemli bir katkıdır.

Renson serisi perdelerde yeni bir ürün: PVC içermeyen kumaşlar

2018’in başından beri, Fixscreen güneş kontrol kumaşları için kumaş çeşitliliği de PVC içermeyen polyester ve akrilik kumaşlar ile genişletildi. Bu kumaşlar özellikle çevre dostu ve geri dönüştürülebilir, “Vuscreen Bergam” PVC içermeyen polyester bir kumaştır. Diğer polyester kumaşların aksine, bu kumaşın oldukça dokunmuş bir görünümü vardır. “Elements”, güneş kontrol özelliklerinin yanı sıra gizlilik açısından da yüksek puan alan PVC içermeyen bir akrilik kumaştır. Karartma kumaşlarından farklı olarak, maksimum 22m²’ye kadar kullanılabilirler. Hem içten dışa hem de tam tersi evinizde rahat ve sıcak bir atmosferin oluşmasına katkıda bulunur.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version