Etkinlikler

Solarex İstanbul Fuarı’na Ticaret Bakanlığı desteği açıklandı

Yayın Tarihi:

on

Güneş enerjisi ve yenilenebilir enerji sektörünü uluslararası yatırımcısıyla 14.kez buluşturmaya hazırlanan Solarex İstanbul Fuarı katılımcıları için; Ticaret Bakanlığı Desteği Şubat ayı itibariyle açıklandı.

7 – 9 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçileri ile 14. kez buluşacak olan Solarex İstanbul Fuarı katılımcıları gerek stand açma, gerekse konstrüksiyon maliyetleri ile ilgili olarak Ticaret Bakanlığı’ndan destek alabilecekler.

Bağlı bulundukları birlikler üzerinden  fuar katılımcısı olduklarını beyan ederek destek talebinde bulunan firmalar, ticaret hacimlerini bu büyük fuarda geliştirme imkanı bulabilecekler.

Dünyanın en büyük enerji devlerinin bulunduğu binden çok markanın temsil edildiği fuar özellikle ihracat anlamında Türk sanayiinin ümidi oluyor ve bu geri sayım sürecinde buluşmanın en verimli halde geçmesi için yılların deneyimli fuar organizatörü Voli Fuar kaliteli ekibiyle var gücüyle çalışıyor.

MÜSİAD Solarex İstanbul’da vereceği konferanslarla yatırımcılara ışık tutacak

MÜSİAD ve Solarex İstanbul işbirliği çerçevesinde; 11.000’i aşan üyesi, temsil ettiği 60.000’e yakın işletmeye, yurtiçinde 88 irtibat noktasına, yurtdışında 74 farklı ülkede 169 ağı olan MÜSİAD ENERJİ KONSEYİ eşliğinde değerli sanayicilerimizi Solarex İstanbul’a davet eden MÜSİAD, fuarla eş zamanlı gerçekleştireceği konferanslarla yatırımcılara ışık tutacak.

Solarex İstanbul, rekor katılımcı sayısı ile milyonlarca dolarlık iş hacmine imza atacak

7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ve Voli Fuarcılık tarafından organize edilen Solarex İstanbul, bu yıl dış alanlara da taşacak ve 14 yılın en büyük katılımcı sayısına ve sergi alanına imza atacak. Ziyaretçi sayısının da aynı oranda artacağının online kayıtlardan anlaşıldığını belirten Solarex İstanbul Proje Müdürü Yasemin Terle, bu yıl ziyaretçi sayısında da rekor katılım beklediklerini ifade ettiler. Yurtiçi ve yurtdışı toplam katılımcı sayısının 200’e yakın olduğu Solarex İstanbul Fuarı’nda 1000’e yakın marka temsil ediliyor.

Ortadoğu ve MENA ülkelerinden alım heyetleri İstanbul’da 

Amerika’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne kadar 5 kıtada Solarex İstanbul tanıtımları Ticari Ateşliklerimiz ile işbirliği içerisinde hızla devam ediyor. 2022 yılında da Doğu Avrupa’dan Yakın Doğu’ya, Orta Doğu’dan Kuzey Afrika’ya güneş enerjisi yatırımcılarını ve sektör profesyonellerini bir araya getirecek organizasyon, solar sektörü için güçlü bir ticari arena sunuyor. Solarex İstanbul’a özellikle Ortadoğu ülkelerinden yoğun ilgi var. Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Irak, Yemen, Mısır, Makedonya, Tunus, Sırbistan, Fas gibi ülkelerin yanında Kuzey Afrika ülkelerinden başta olmak üzere toplam 20 ülkeden üst düzey heyetlere ev sahipliği yapıyor.

Temiz, yenilenebilir ve sürekli bir enerji kaynağı olan güneş enerjisinin önemini vurgulayan Solarex İstanbul Fuarı, çevre dostu çözümlerle, sektörü bir araya getirecek. Voli Fuar, 7 – 9 Nisan 2022 tarihlerinde İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde sektöre kapılarını açacak fuarla eş zamanlı düzenleyecekleri konferans, seminer ve panellerle tüm güneş enerjisi sanayisini bilinçlendirmeyi hedefliyor. 9 -10 ve 11 Salonlarda yapılacak fuara, ücretsiz online davetiye alabilmek için www.solarexistanbul.com   adresine girmek yeterli.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version