STABILUM: Panjur kutusuyla yük transferi

Yayın Tarihi:

on

Sabitleme kavramları pencereyi yukarı doğru güvenli hale getirir; rüzgar ve şok yüklerini emmek için varyant dahil

Beck+Heun’un hafif konstrüksiyon kutularının standart versiyonları bile yüksek stabilite ile karakterizedir, kendinden desteklidir ve pencereyi sabitlemek için uygundur. Örneğin, köpüklenmiş PLATINUM® takviye parçaları ve uygulanan sabitleme şeritleri bunu kutu gövdesinde sağlar. Buna ek olarak, panjur kutusu üreticisi üst ve kurulum kutuları için toplam beş sabitleme konsepti sunmaktadır. STABILUM çözümleri, pencere kasası profilini yük taşıyıcı bir bağlantı üzerinden yukarı doğru sabitler. Talep üzerine, üreticinin panjuruna veya harici kör kutu sistemlerine dedahil edilebilirler.

Üstün monteli veya yerleşik kutu ile birlikte pencerelerin en güvenli şekilde bağlanması, STABILUM SK modelinin özelliklerindendir. Yapıya sıkı sıkıya bağlı olan kutudaki entegre stabilizasyon konsolu hem rüzgâr hem de şok yüklerini kaldırabilir. DIN EN 12210/12211’e göre rüzgar sınıfı 4’ün gereksinimlerini karşılar. Darbe yükü söz konusu olduğunda, STABILUM SK DIN EN 13049: 2003 (D)’ye göre sınıf 5’e dayanır. Beck+Heun, Schlösser und Beschläge Velbert test enstitüsü tarafından onaylanmıştır. STABILUM SK, binaya vidalanır (üstteki kutuların varyantı) veya 135 derecelik bir montaj braketi (kurulum kutuları için varyant) ile vidalanır ve dökülür.

STABILUM ürün yelpazesi, özellikle bağlantı kutuları için iki ilave sabitleme çözümü de içerir: STABILUM PUR ve STABILUM DB. Vida bağlantısı mümkün değilse veya istenmiyorsa STABILUM PUR uygundur. Lintel alanına bağlantı, bina derzinin yüksek performanslı PUR köpüğü ile köpüklenmesiyle yapılır. Ek kutuları için üçüncü ek ise STABILUM DB’dir. Bu, bir tavan montajıdır. Bu standart çözüm, her zaman Beck+Heun’dan ROKA-TOP® 2 bağlantı kutusu serisinin tüm ayrık elemanlarına dahil edilmiştir. Bölme levhasındaki yükler yapıya aktarıldığı için STABILUM DB pencereyi rahatlatmaya katkıda bulunur.

Yüksek kaliteli STABILUM SK dengeleme konsoluna ek olarak, kurulum kutuları için iki farklı model de mevcuttur: STABILUM NB ve takviye açısı. STABILUM NB, çerçeve stabilizasyonu için basitleştirilmiş bir çözümdür. STABILUM NB braketleri fabrikada monte edilmiştir. Şantiyede, sadece tedarik edilen montaj braketlerinin cıvatalanması ve beton içine gömülmesi gerekir.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version