Warema, tente koleksiyonu için yeni renkler ve kumaşlar sunuyor

Yayın Tarihi:

on

Warema, yeni bir tente koleksiyonunu kullanıcıların beğenisine sundu. Veranda ve balkonlarda hoş bir ambiyans yaratan yeni tente koleksiyonu, doğadan ilham alan trend renklere odaklanıyor. Koleksiyondaki tasarımların yaklaşık yüzde 50’si en son modellerle değiştirildi. Görülebilen ve hissedilebilen bir 3B yüzey dokusu sunan yeni kumaş kalitesi koleksiyona değer katıyor.

Warema bir de yeniliğe imza attı: Verandaları için uygun tente arayan kullanıcılar şimdi Warema Designer sayesinde seçenekleri doğrudan kendi evlerinde yaşayabilirler.

Veranda ve balkonu “iyi bir odaya” dönüştüren yeni bir tentenin seçilmesi, doğru modelin seçimiyle başlar. Güneş gölgeleme uzmanı olan Warema, yeni güneş kırma sistemlerinde mümkün olan en gerçekçi izlenimi yaratmak için Warema Designer’ı geliştirdi. Akıllı uygulamayı kullanarak, tenteyi hemen hemen birebir görmek mümkün. Artırılmış gerçeklik ve canlı bir kamera, potansiyel kullanıcıların verandasına veya balkonuna özelleştirilmiş bir 3D modelini simüle ediyor. Tente; ürün tipi, kumaş, çerçeve rengi, aksesuar ve ürün boyutları kullanılarak tam olarak yapılandırılabilir ve güneşin ve gölgenin hareketleriyle etkileşimde görselleştirilebilir.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Warema Pazarlama Müdürü Marion Fischer, şunları kaydetti: “Warema Designer, potansiyel kullanıcıların evlerine bir tablet üzerinde tente çözümleri sunarak, uzman bir perakendeciyle istişarelerde olduğu gibi gerçekçi bir şekilde sunuluyor. Bu yenilikçi uygulama, endüstrideki dijitalleşmeyi yalnızca ürünlerimizi kontrol etmek için değil, aynı zamanda öncü teknolojiyi kullanarak özel seçim ve istişareyi daha da kolaylaştırmak için nasıl kullandığımızın sadece bir örneğidir.”

Yenilikçi canlı görselleştirme, iOS ve Android sürümlerinde Mart’taki uygulama mağazalarından sunulacak.

Kumaş kalitesini hissetmek

Şirketin Warema Designer’ı şimdi piyasaya sunmaya karar vermesinin de bir nedeni var: Warema beş yıl sonrası için yeni bir tente koleksiyonu hazırlıyor. Ve bütün heyecan verici koleksiyonlar gibi, bu da pazarda benzersiz bir etki yaratacağa benziyor. “17 seçkin tasarımda mevcut olan yeni kumaş kalitesi Lumera akrilik kumaş 3D yüzey, gerçekten özel bir deneyim suncak. Farklı ipliklerin kullanımı, tüm alanın üzerinde ışık ve gölge arasında heyecan verici bir etkileşim ile optik ve dokunsal 3D efekti yaratıyor. Lumera akrilik kumaş 3D yüzey ayrıca işlevsel olarak sunabileceği birçok alana sahiptir: 500 mm’de, kumaş diğer akrilik kumaşlardan daha yüksek bir su sütununa sahiptir ve görünüşte daha pürüzsüzdür. Daha az toz kumaşa yapışır ve ayrıca çok yüksek yırtılma direncine sahiptir.

Doğa ve mimarinin birleşimi

Warema’nın şu andaki perakende koleksiyonu, ilhamını doğadan almakta. Koleksiyor, Standart akrilik ve Lumera akrilik kumaşlar olmak üzere iki klasöre ayrılmıştır: “Sun & Light”, “Fire & Warmth”, “Water & Air”, “Leaves & Meadows” ile yeni “Sand & Earth” ve “Stone & Mist”. Warema Ürün Yönetimi Müdürü Verema Stein şunları belirtti: “Bu iki yeni renk dünyası, güncel trendlerle tamamen uyumlu. Şu anda özellikle gri ve bej tonları popüler. Bu yüzden perakende ortaklarımız için bu tonları kendi ayrı cüzdanlarında gösteriyoruz. Özellikle düz renkler için güçlü bir talep olduğundan, düz kumaşları klasörlerin önüne koyduk, ardından örnekleri seçtik. Uzman perakendecilerimiz için olabildiğince kolay yönlendirme yapmak için RAL renk cüzdanları, kenar düzeltme cüzdanları ve plastik renk örnekleri ile birlikte uygun dikey güneş gölgeleme sistemi için kumaş önerileri gibi entegre danışmanlık araçları ile birlikte, perakende ortaklarımızın başarılı olması için ihtiyaç duydukları her şeye sahip olduklarından emin olabilirler.”

Trend araştırmacısından tavsiye

İş, tente koleksiyonu için yeni kumaşları seçmeye geldiğinde Warema, moda ajansı ZukunftStil ile yakın bir iş birliği içerisinde çalıştı. Ajans, Warema’nın zamanın ruhunu yakalayan ve herhangi bir müşterinin gereksinimini yerine getiren bir seçim yapmasının mümkün kılmak adına trend analizleri kullandı. ZukunftStil’in trend araştırmacısı Livia Baum şunları söyledi: “Tüm akımları tasarım ve iç mimari alanlarından değerlendirdik ve bunları sosyal eğilimlerle karşılaştırdık. Bu, doğanın çeşitliliğine dayanan altı renk dünyasında sonuçlandı.”

Profesyoneller için yeni proje koleksiyonu

Warema ayrıca özellikle inşaat projeleri için yeni bir proje koleksiyonu geliştirdi. Lumera akrilik ve Standart akrilik kumaşlar düz, Screen ve Soltis 92 kumaş, artı Twilight ve Warema SecuTex kumaş niteliklerini içeriyor. İki akrilik kumaş ve Screen için yeni tasarımlar, yanıcı olmayan Warema SecuTex kumaş A2 için 14 ek renk ve yeni kumaş kalitesi Twilight Pearl ve Twilight Metal ile bireysel ve profesyonel güneş gölgeleme tasarımları için muazzam seçenekler sunar.

Yeni koleksiyon hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için, optik olarak geliştirilmiş çevrimiçi koleksiyon danışmanı, Warema’nın tasarımlarından ilham almak için ideal.

Bir Cevap YazınCevabı iptal et

Trendler

Exit mobile version