Connect with us

Türk yapı sektörünün en büyük fuarları CNR Expo Yeşilköy’de

Yayın Tarihi:

on

CNR Holding’in, Türk yapı ve inşaat sektörlerinin daha fazla ihracat yapabilme hedefiyle organize ettiği UNICERA, NATURAL STONE, CNR EMLAK ve CNR AVRASYA ASANSÖR fuarları gibi ICS-2018’i de kendi alanının en büyük organizasyonlarından biri olma hedefiyle düzenleyecek.

32 yıllık fuarcılık tecrübesi olan CNR Holding’in kendi alanlarında profesyonel bir ekibe sahip olması, yüz binlerce datadan oluşan yerli ve yabancı ziyaretçi ağını katılımcıların hizmetine sunması, yabancı profesyonel ziyaretçilerin en çok tercih ettiği fuar merkezi olması, tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini en etkili uluslararası yayın organlarında yapması, şartlar ne olursa olsun yurt içi ve yurt dışı yatırımlarına ara vermemesi, ICS-2018’in en büyük avantajlarından birisi.

CNR Expo Yeşilköy: dünyanın en merkezi fuar alanlarından biri konumunda. Fuar merkezinin Atatürk Havaalanı’na yürüme mesafesinde oluşu, Metro, Metrobüs ve Marmaray ile fuar alanının içine kadar gelinebilmesi, birçok başkente sadece 3 saatlik uçuş mesafesinde, E5, TEM ve bağlantı yolları ile kolay ulaşılır olması katılımcı ve ziyaretçiler için oldukça önemli.

ICS-2018 Istanbul Constructıon Show, 13 – 16 Eylül 2018 tarihleri arasında, Türkiye’nin ihracat merkezi CNR Expo Yeşilköy’de kapılarını açıyor.

Devamını Oku
Yorum yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir