Connect with us

Kübik güzel: Terrazza saf cam veranda çatı

Yayın Tarihi:

on

Weinor, piyasaya kübik formlara sahip veranda çatısı sunmaya hazırlanıyor. Cam ve alüminyum konstrüksiyon, modern görünü ve yüksek kalitesiyle yeni sistem oldukça etkileyici.

Weinor’un geliştirdiği Terrazza Pure kübik cam veranda çatısı; düz çatı destekleri ile cam elemanların dışarıdan görünmeyen bir açıda entegre olmasını sağlayan sabit, desteklenen cam desteklere sahip. Kübik bir görünüm sunarken, aynı zamanda çatıdan güvenilir bir şekilde drenajı sağlayan bir sisteme sahiptir. Başka bir avantaj ise bu tasarımın 550 kiloya kadar yüksek kar yüklerini emebilmesidir.

Renkli aydınlatma ve dekoratif şeritler ile özelleştirilmiş tasarım

Hava koruması için özel bir kişisel dokunuş sağlamak isteyen tüm inşaatçılar, Terrazza Pure’ı aydınlatma ve dekoratif şeritler ile donatıyor. İsteğe bağlı, yüksek kaliteli ortak LED şeritleri çatı desteği ve direklerine entegre edilebiliyor. Üç beyazın yanı sıra, toplam 48 farklı renk, weinor BiConnect control el vericisi kullanılarak ayarlanabilir ve hatta kısılabilir. Çeşitliliği tercih eden herkes çatı destekleri ve direkler için farklı renkler ayarlayabilir. Tüm renklerin otomatik olarak çalışabileceği bir program bile var.

Entegre elektronikler ve bir Glasoase’e kolay dönüşüm

Görsel vurguların yanı sıra Terrazza Pure, aynı zamanda pratik avantajlar sunuyor. Yeni duvar braketi profili, kablo tesisatı için alan sağlar.

Terrazza Pure, statik olarak test edilmiştir ve dayanıklı bir alüminyum konstrüksiyondan oluşur. Profil kenarları bile, Weinor’un kendi fabrikalarında sıkı kalite kontrolleri ile toz boyalıdır. Bu, korozyon ve hava koşullarına karşı en iyi korumayı garanti eder. Terrazza Pure’da standart olarak sadece maksimum korozyon koruması sağlayan dayanıklı paslanmaz çelik vidalar kullanılmaktadır.

Devamını Oku
Yorum yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir