Connect with us

Ev Otomasyonu

Somfy Tahoma ile yaşam alanları daha konforlu ve güvenli

Yayın Tarihi:

on

Teknoloji artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Kullanılan birçok eşya, gelişen teknolojiler sayesinde akıllı hale gelerek hayatı kolaylaştırıyor. Yaşam alanları da şimdi yeni sistemlerle konfor kazanıyor. Bu yıl 50. yaşını kutlayan, akıllı ev ve bina otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy, Tahoma® Akıllı Ev Sistemi ile hayat standardını farklı bir boyuta taşıyor.

Konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu

Somfy’nin Tahoma® Akıllı Ev Sistemi; motorlu panjur, perde, tente, pergola, ışıklandırma, ısıtma sistemi, alarm, kamera, bahçe ve garaj kapısı gibi birçok ekipmanı istediğiniz zaman, evinizdeyken ya da uzaktayken kontrol etmenize olanak sağlıyor. Böylece daha konforlu, daha güvenli ve enerji verimliliği daha yüksek yaşam alanları yaratabilmenizi mümkün kılıyor. Örneğin evden çıkarken tek bir dokunuş ile evinizdeki aydınlatmalar kapanıyor, panjurlarınız iniyor ve alarm sistemi devreye giriyor. Evinizdeki kamera ve dedektörler yardımı ile, alarm durumunda evinizde olmasanız bile, anında bildirim almanız mümkün oluyor. Isıtma sisteminizi, evde olmasanız dahi, açabiliyor ya da kapatabiliyorsunuz, bu sayede de enerji tasarrufu sağlayabiliyorsunuz. Güneş veya sıcaklık sensörleri sayesinde panjurlarınız veya tenteleriniz güneş ışığı seviyesine ve tercih ettiğiniz ortam sıcaklığına göre otomatik olarak kontrol edilebiliyor.

Tahoma, tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor…

Somfy’nin evleri yüksek konforla tanıştıran Tahoma® Akıllı Ev Sistemi, yeni binalara uygulanabildiği gibi, kablosuz teknolojisi sayesinde, kullanıcılar evlerine taşındıktan sonra da kurulabiliyor. Üstelik Tahoma®, kullanıcı dostu arayüz, bulunduğunuz her yerden kolay ulaşım, pratik kurulum ve kullanım özellikleriyle de fark yaratıyor. Sistem, günlük kullanım ihtiyaçlarınızı karşılayan birçok cihaz ile uyumlu çalışıyor. Ayrıca tüm bu cihazları evde olmasanız bile akıllı telefonunuz, tabletiniz ya da bilgisayarınızdan kontrol edebilme imkânınız bulunuyor. Senaryo ayarları ile birden fazla cihazı bir kerede kontrol edip ve evinizin her zaman sizin programınıza uygun olmasını sağlayan akıllı programlama özellikleri ile yaşam tarzınıza uyacak şekilde kişiselleştirebiliyorsunuz.

Devamını Oku
Yorum yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir