Connect with us

Etkinlikler

Manufaktur’a İyi Tasarım Ödülü

Yayın Tarihi:

on

manufer

Benzersiz ve özelleştirilmiş  tasarım yeniliği kalbindeki müşteri odaklılık sayesinde Manufaktur, müşterilerimizin ihtiyaçları için kişiye özel, özel ve ileri ürünler sunan bir kişiselleştirme yaklaşımıdır.

Bu münhasırlık, markalarımızın çoğuna uygulanır; Kablo aksesuarları için Berker & Hager, kapı iletişimi için Elcom ve Hager kablo yönetimi çözümleri. Tasarım, boyutlar, renkler ve malzeme özelleştirilebilir. Örneğin, bireysel, abartılı bir yüzey oluşturmak için kumaş, deri veya hatta altın şeklinde bir anahtar talep edilebilir.

Kablo aksesuarları için Schalksmühle’de uzman bir atölye

Almanya, büyünün işlediği yerdir. Burada, mevcut seri değiştirilebilir ve tamamen uyarlanmış özel sürümler yaratılabilir. Atölye, özel müşteri talepleri ve özel parçalar yaratabilen son derece uzmanlaşmış son teknoloji makinelere ev sahipliği yapıyor.

Berker Manufaktur atölyesinde 8 çalışan, yılda yaklaşık 300 yeni referans ve yılda yaklaşık 80 bin adet olmak üzere yaklaşık 300 yeni referans yaratıyor. Manufaktur’un yıllık cirosu 1,5 milyon Euro civarında.

Bu ölçüye göre yapılmış parçalar, kalifiye ustalar ve özel makineler sayesinde mümkündür. Schalksmühle UV-dijital yazıcı, Lazer yazıcı ve 3D baskı teknolojisidir.

Devamını Oku
Yorum yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir