Connect with us

Etkinlikler

42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’un ardından

Yayın Tarihi:

on

Balkanlar, BDT ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise sektöründe ilk 5’te yer alan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı – Turkeybuild İstanbul’u bu sene 68.738 kişi ziyaret etti. Fuarda, Yatırım Odağı Forumunda, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği ve ITE Turkey ile iş birliği gerçekleştirdi. Bu yeni iş birliği kapsamında, Türkiye İMSAD üyeleri, yenilenecek turizm tesislerinde güvenli, sağlıklı, çevre dostu ve enerji verimli ürünlerin kullanılmasını sağlamak amacıyla, turizm yatırımcılarını temsil eden TTYD üyeleri ile bir araya gelerek sektörün yenilenme ihtiyaçlarını masaya yatırdı.

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde yer alan YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, bu sene 12 ülkeden 553 katılımcı firmayı ağırladı. 30’un üzerinde etkinlik, 90’ı aşkın ulusal ve uluslararası uzman konuşmacının yer aldığı fuarda beş gün boyunca inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında gündem konuları tartışılarak inşaat ve yapı sektörünün nabzı tutuldu.

Fuarda çok sayıda inovatif ürün görücüye çıktı

Yapı sektöründe dijital çözümler, yenilikçi malzemeler büyük ilgi gördü. Fuar’a iş makineleri, nalburiye ve el aletleri, yapısal çelik, prefabrike yapılar, yapı sistemleri, iç yapı ve dekorasyon, duvar ve döşeme kaplamaları, banyo – mutfak donanımları, kapı ve aksesuarlar, elektrik, aydınlatma, otomasyon, yalıtım, yapı kimyasalları, boya, çatı, doğrama (kapı – pencere), cephe, otomatik kapı – geçiş sistemleri, gölgelendirme, kaba yapı, tesisat, asansör, çevre düzenleme ve yazılım alanlarında hizmet veren yerli ve yabancı firmalar katılım gösterdi.

42 yıldır Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’un, uluslararası bir platform olarak ülkemiz inşaat ve yapı malzemeleri sektörüne ayna tuttuğunu dile getiren ITE EMEA Bölge Direktörü Kemal Ülgen, “2019 yılında yapı sektörü için ihracat önemli bir çıkış yolu olarak gözüküyor. İnşaat malzemeleri ihracatında %7-8 arasında bir artış olması ve 23 milyar dolara yaklaşması öngörülüyor. Tüm alt sektör grupları için ihracat pazarlarında olanakların iyileşmesi bekleniyor. İç pazarda, diğer yıllardan farklı olarak iki gelişme daha beklentiler arasında. Bunlardan biri yeni inşaat işlerinde talebin azalmasıyla birlikte yenilenme pazarının hareketlenmesi, diğeri ise döviz kurlarının ithalatı sınırlaması sebebiyle iç pazardan tedariğin artması. Tüm bu dönüşümün ortasında inşaat sektörünün kalbi Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da atıyor. İnşaat ve yapı sektörlerinin her geçen gün artan değerine Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul olarak destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde görüşlerini iletti.

240’ın üzerinde alıcı, VIP yurt dışı alım heyet programlarında bir araya geldi

Fuar her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen VIP Yurt Dışı Alım Heyeti programları kapsamında Cezayir, Azerbaycan, Gürcistan, Almanya, Irak, Fas, Filistin, Suudi Arabistan, Tunus, Uganda, Birleşik Arap Emirlikleri, Nijerya, Hindistan gibi ülkelerden 240’ın üzerinde yabancı alıcıyı ağırladı.  ITE Connect Eşleştirme Programı (Matchmaking Sistemi) ile bu yıl da tüm katılımcılar ve alıcılar ücretsiz olarak akıllı telefon ve internet uygulaması üzerinden hızlı ve etkili bir şekilde birbirleriyle iletişim kurarak 1.200’den fazla toplantı gerçekleştirdi ve yeni iş birliklerine imza atma fırsatı yakaladı.

Turizm ve inşaat sektörlerinde yenileme pazarına yönelik önemli iş birliği

Fuarın ilk günü gerçekleştirilen “Turizm ve İnşaat” oturumunda Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayiciler Derneği Başkanı Ferdi Erdoğan, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Genel Sekreteri Fatih Tokatlı, Türkiye Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksoy ve Türk Eximbank Pazarlama Daire Başkanı Gülpervin Curaoğlu’nun katılımları ile sektörün geçirdiği yılın malzeme, inşaat, ekonomi ve planlama perspektifleri ele alınarak değerlendirildi. Ayrıca oturumda turizm sektörüne yönelik önemli bir iş birliği duyurusu paylaşıldı. İş birliği kapsamında Türkiye İMSAD üyeleri, yenilenecek turizm tesislerinde güvenli, sağlıklı, çevre dostu ve enerji verimli ürünlerin kullanılmasını sağlamak amacıyla, turizm yatırımcılarını temsil eden TTYD üyeleri ile bir araya gelerek sektörün yenilenme ihtiyaçlarını masaya yatırdı.

Fuar beş gün boyunca çeşitli oturumlar ve seminer programları ile bilgi ve eğlenceyi bir arada sundu. Organizasyonun öne çıkan konuşmacılarından MX3D CEO’su Gijs Van Der Velden ve NLE Kurucusu; Mimar; Tasarımcı ve Kentsel Araştırması Kunle Adeyemi ‘Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor’ söyleşisinde bir araya geldi.

İnovasyona dayalı sistemin tasarımın geleceğini olacağının altını çizen Gijs Van Der Velden; “Her zaman yeni gelişmelerin takip edilmesi gerekiyor. ‘Dijital dizayn’ günümüzde gerçekten de çok büyük önem taşıyor. Bizler birer aracı olarak bu teknolojiyi yapılar üzerinde kullanıyoruz. Tasarım öncesinde tüm materyalleri bir arada topluyoruz; denemeler yapıyoruz ve olumlu sonuç aldığımız çalışmalarda faaliyetlerimize devam ediyoruz. Robotikleşme her alanda olduğu gibi dizayn alanında da gelişmeye devam ediyor.

Bu alanda birçok profesyonel ile bir araya gelerek daha iyi sonuçlar almak üzerine çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

Kentleşme konusunda planlı hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Kunle Adeyemi; “İnsanlığın çevre ile ilişkisi mega kentlerde ve büyük topluluklarda paralel şekilde artıyor. Kentleşme; iklim değişiklikleri ve farklılık gösteren büyük kent sorunları ile başa çıkmak gerekiyor. Dijital teknolojiler; mimari süreçler ve üretimde; değer kattıkları ve çözümlere destek oldukları derecede önemli bir rol oynuyor” şeklinde görüşlerini paylaştı.

2020 yılında 18-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan; yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası 43.  Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için birçok marka şimdiden yerini ayırttı.

Devamını Oku
Yorum yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Etkinlikler

R+T Turkey ihracat köprüsü kurdu

Yayın Tarihi:

on

Yazar:

20 Ekim’de İstanbul Fuar Merkezi’nde başlayan ve üç gün boyunca yerli, yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle devam eden Uluslararası Güneşten Koruma ve Otomatik Kapı Sistemleri Fuarı R+T Turkey katılımcılarına ihracat kapılarını sonuna kadar açtı. Katılımcıların yüzde 90’ını yerli üretici firmaların, ziyaretçilerin ise yüzde 50’sini yabancı satın almacıların oluşturduğu fuarda; panjur, pergola, perde gibi ürünler ve üretimlerinde kullanılan makinelerin yanı sıra yerli elektrikli tüp motor, yangın tedbirleri bakımından önemli rol üstlenen tutuşmayan perdeler ve pandemi ile birlikte bir ihtiyaca dönüşen dış alan çözümleri ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Güneşten koruma ve otomatik kapı sistemleri alanında Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’daki tek uluslararası ticaret fuarı olan R+T Turkey 5. kez Türkiye ekonomisi ve ihracatı için önemli bir kanal oluşturdu.

Sektörün lider firmalarının yer aldığı fuar; yatırımcı, üretici, perakendeci, bayi, satış mağazası, toptancı, distribütör, mimar, iç mimar, inşaat mühendisi gibi tüm sektör ilgililerini sektörün tek uluslararası ticaret platformunda bir araya getirdi.

Ziyaretçilerin yüzde 50’si yabancı ülkelerden

11 bin metrekare alanda katılımcı firmalar ile ziyaretçileri buluşturduklarını belirten Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Altıntop, “Metrekare bazında 2019 yılına göre iki katı büyüme elde ettik. Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz fuar ile ilgili olarak katılımcı sayımızı yüzün üzerine çıkarmak önümüze koyduğumuz hedeflerden biriydi. Bu hedefe ulaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizi daha da mutlu eden katılımcı firmalarımızın olumlu iş bağlantıları ile fuardan memnun ayrılıyor olmaları.” dedi.

Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl düzenlenen fuarda hem yerli katılımcı firma sayısını hem yabancı ziyaretçi sayısını arttırdıklarını vurgulayan Altıntop; “Ziyaretçilerimizin yüzde 50’sini yabancı satın alma temsilcileri oluşturdu. Bu durumun katılımcılarımızın ihracat hedefleri açısından oldukça olumlu fırsatlar sunduğunu düşünüyoruz. Fuarımıza; Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Romanya, Bulgaristan, Almanya, Yunanistan, Hırvatistan, İngiltere, Hollanda, Suudi Arabistan, İspanya, Kosova, Fransa, İsrail, Lübnan başta olmak üzere 88 ülkeden 6 bin profesyonel ziyaretçi geldi. Ayrıca bu sene özellikle Avrupalı ziyaretçilerimizde artış olduğunu gözlemledik.” şeklinde konuştu.

Devamını Oku

Etkinlikler

Yapı Fuarı’nda sektöre güç ve yön veren Start-Up’lar boy gösterecek!

Yayın Tarihi:

on

Yazar:

Bölgenin en büyüğü, yapı sektörünün en önemli platformu olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul,

23 – 26 Mart tarihlerinde TÜYAP’ta  dünyanın pek çok farklı noktasından satın alma profesyonelini yerli üreticilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Ayrıca 2021 yılında bir ilke imza atarak yapı sektöründe faaliyet gösteren girişimcileri ağırlayan “YAPI TECH GARAGE” bu sene de yeni girişimlere kucak açmak için hazırlanıyor.

  1. kez düzenleniyor.

Hyve Group’un Türkiye’de gerçekleştirdiği, 5 taşıyıcı sektörün fuarı arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, bu yıl 44.kez düzenleniyor.  Yapı sektörünün buluştuğu iş birliği platformu olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, ülkeye döviz girdisi sağlayan ve ihracat kaleminde önemli bir payı olan sektörümüzün yerli katılımcılarını ve üreticilerini yabancı alıcılarla buluşturacak.

Sektöre yön verecek start-uplar aranıyor.

Geçtiğimiz yıl yapı sektöründe faaliyet gösteren girişimcileri ağırlayan “YAPI TECH GARAGE” bu sene de yeni girişimlere inovatif ve çözüm odaklı geliştirdikleri servisleri sergileme imkânı verecek. En yeni ürün ve teknolojileriyle dikkat çeken yapı ve mimarlık girişimcilerine özel ayrılan bu alanda, katılımcı firmalar ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören teknoloji girişimcileri sektör profesyonelleri ile buluşacaklar. İnovasyona ve yaratıcı fikirlere en çok ihtiyaç olan bu dönemde; geliştirdikleri çözümleri tanıtıp yeni iş olanakları yaratabilecekler.  Start-up bakış açısının ezber bozan çözümler sunarak sektörlerin dinamiklerini değiştirdiği zamanımızda, inşaat ve gayrimenkul sektöründe cesur işler yapan girişimcileri sektörle buluşturmaya hazırlanan Yapı Fuarı, “benim ürünümle sektör ivme kazanır” diyen, sektöre özel teknolojik ve ölçeklendirilebilir ürün geliştiren girişimcileri çağırıyor.

Yapı Tech Garage ile sektör kendini yenileyecek.

Hyve Fuarcılık Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin; “Pandemi dönemi bize bir kez daha gösterdi ki, teknolojiyi takip etmek ve inovasyon gelişmelerini şirket içinde entegre etmek çok önemli bir kural haline geldi. Dünya’da yaşanan çip sıkıntısı bunun en iyi örneği olarak gözümüze çarpıyor. Yine evlere çekildiğimiz dönemde yeni yazılımların hayatımızda vazgeçilmez olduğunu gördük. Bilgi ve iletişim teknolojilerinin her alanda aktif kullanımı tüm dünyada inanılmaz bir hızda yaygınlaşıyor. Sağlıktan, enerjiye, otomotivden, tekstile birçok sektörde girişimci bakış açısı ve inovatif yaklaşımlar iş yapma biçimlerini kökten değiştiriyor.” dedi.

Keskin sözlerine şöyle devam etti; “Teknolojik gelişmelerden en az faydalanan sektörlerden biri olan yapı sektöründe ise, iş yapma biçimleri hala, büyük ölçüde geleneksel temellere dayanıyor. Milyonlarca liralık projelerin inşa süreçlerinde geleneksel yöntemlerde ısrarcı olmak işlerde gecikmelere, bütçelerin aşılmasına ve işyeri güvenliği sorunlarına sebep oluyor. Yapılan araştırmalara göre inşaat sektörü tüm dünyada yüksek oranlarda verim ve zaman kaybıyla çalışıyor. Global ekonominin %17’sini oluşturan bu sektör tüm eksiklikleriyle inovasyon için büyük potansiyellere sahip. Son yıllarda tüm dünya bu potansiyelleri keşfediyor ve inşaat sektöründeki verimsizliği çözmek için start-up’lara yöneliyor.  Dünya tasarım ve inşa süreçlerini kökten değiştirmenin peşinde. Yapı teknolojilerine yapılan yatırımlar her geçen yıl artıyor. Biz de Hyve Fuarcılık olarak 1978’den bu yana sektörün içinde sektörle birlikte hareket ediyor, Türkiye’de inşaat sektörünün gelişmesine katkı sağlıyoruz.  Geçtiğimiz sene Yapı Fuarı çatısı altında kurduğumuz YAPI TECH GARAGE ile sektörde girişimci bakış açısını destekleyen, inovasyona yer açan ve start-up’ları inşaat sektörü ile buluşturan bir platform olmayı hedefliyoruz.”.

Bu senenin teması “Yapı’da Sürdürülebilirlik”

Yapı Fuarı’nde sürdürülebilirlik teması kapsamında aynı zamanda Zero Build 2022’ye de ev sahipliği yapıyor. ZeroBuild 2022’de ana hatlarıyla; teknoloji oturumları, networking fırsatları ve odaklanmış sunumlar ile ‘Sıfır Enerji Binalar’ın nasıl geliştirileceği ve dönüşümün nasıl sağlanacağı konu edilecek. Eş zamanlı olarak düzenlenecek fuarda da sıfır enerji binalara ait yeni ürün ve teknolojileri ile pek çok sektör lideri marka yer alacak. “ZeroBuild Network Zone” için ayrılan özel alanda kurulacak stantlarda ziyaretçiler, yapılarını daha verimli işletmek ve çevreye olan etkilerini minimuma indirebilmek için sunulan çözümleri inceleme fırsatı bulacaklar. ZeroBuild Summit’22 Direktörü Dr. Gamze Karanfil: “Sıfır Enerji Binalar’a dönüşümün ülke gündeminde yer bulması amacıyla iki yıl boyunca dijitalde düzenlediğimiz ZeroBuild Türkiye’yi, bu yıl Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi-ZeroBuild Summit’22 olarak 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında 44. Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul ev sahipliğinde fiziksel olarak gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. ‘Sıfır Enerji Binalar’a ilişkin tüm unsurları profesyonel olarak ele alacak olan ZeroBuild Summit’22de; kamu, özel sektör ve akademi arasında etkileşim sağlayarak yeni fikirlerin tanıtılması amacıyla iş geliştirmeye yönelik etkinliklerle dolu verimli bir platform oluşturmayı hedefliyoruz. 

ZeroBuild Summit’22 olarak, Türkiye’nin girişimcilik ekosisteminin önemli başarılar kazandığı son dönemlerde girişimciliği desteklemenin ve start-up’ları yüreklendirebilecek yeni mecralar yaratarak, yeni fikirlerini hayata geçirebilmelerine olanak sağlamanın önemli olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan YAPI TECH GARAGE Start-Up Etkinlik Alanı Projesi’ne katılmak üzere; Sıfır Enerji Binalara dönüşümü destekleyen, Sıfır Enerji/Sıfır Emisyon/Sıfır Atık hedeflerini kabul eden ve faaliyet alanlarını bu hedefler doğrultusunda sürdüren tüm start-up’ları bekliyoruz.” dedi.

Ziyaretçiler, Yapı Tech Garage’da birçok yenilikle tanışacak

Trendleri takip etmek isteyen ziyaretçiler, akıllı inşaat malzemeleri, BIM, sanal ve artırılmış gerçeklik, yapı mobil uygulamaları, yapay zekâ, nesnelerin interneti, robotik ve üç boyutlu üretim gibi teknolojilerle, tasarım aşamasından bina teslim aşamasına kadar farklı olanaklar sunan yeni ürünleri tanıma imkanı bulacaklar. Start-up’ların yapı sektörü için geliştirdiği ürünler sayesinde, yapay zeka uygulamalarıyla yapı tasarım süreçlerini otomatize etmek, 3 boyutlu modelleme gibi kolaylaştırıcı uygulamaları öğrenmek, VR teknolojisiyle tasarımları gerçeğe en yakın biçimde görüntülemek, networking imkanı sunan uygulamalarla en uygun iş ortaklarını bulmak, projelerde veri yönetimi, revizyon ve raporlama gibi karmaşık süreçleri sadeleştirmek, sürdürülebilir malzeme üretmenin kodlarını anlamak gibi hizmetleri deneyimleyebilecekler. Yapı Fuarı ziyaretçileri ve Yapı Tech Garage ile tanışmak isteyen sektör profesyonelleri aynı zamanda “sıfır enerji bina” prensibine uygun geliştirilmiş verimlilik ve kar modellerini yerinde görme, “pasif bina üretimi” ve “sürdürülebilir yapı ve malzeme ile tasarım teknikleri”ni keşfetme fırsatına sahip olacak.

Girişimcilere Açık Çağrı: Son Başvuru 18 Şubat!

Sektöre yön veren start-uplara sadece proje olanakları değil, iş ağlarını geliştirme anlamında da imkanlar sunan Yapı Fuarı, yapı sektöründe üretim süreçlerini değiştirebilecek, sektöre fayda sağlayacak bir ürün geliştirdik diyen girişimcileri YAPI TECH GARAGE’a başvurmaya davet ediyor.

Yapı sektöründe üretim süreçlerini değiştirebilecek, sektöre fayda sağlayacak bir ürün geliştirdik diyorsanız siz de bu sahnede yerinizi alabilirsiniz!

Son başvuru tarihi 18 Şubat 2022’dir.

Başvuru ve detaylı bilgi için; https://yapifuari.com.tr/Sayfa/yapi-tech-garage-2022 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Devamını Oku

Etkinlikler

Solarex İstanbul Fuarı’na Ticaret Bakanlığı desteği açıklandı

Yayın Tarihi:

on

Yazar:

Güneş enerjisi ve yenilenebilir enerji sektörünü uluslararası yatırımcısıyla 14.kez buluşturmaya hazırlanan Solarex İstanbul Fuarı katılımcıları için; Ticaret Bakanlığı Desteği Şubat ayı itibariyle açıklandı.

7 – 9 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçileri ile 14. kez buluşacak olan Solarex İstanbul Fuarı katılımcıları gerek stand açma, gerekse konstrüksiyon maliyetleri ile ilgili olarak Ticaret Bakanlığı’ndan destek alabilecekler.

Bağlı bulundukları birlikler üzerinden  fuar katılımcısı olduklarını beyan ederek destek talebinde bulunan firmalar, ticaret hacimlerini bu büyük fuarda geliştirme imkanı bulabilecekler.

Dünyanın en büyük enerji devlerinin bulunduğu binden çok markanın temsil edildiği fuar özellikle ihracat anlamında Türk sanayiinin ümidi oluyor ve bu geri sayım sürecinde buluşmanın en verimli halde geçmesi için yılların deneyimli fuar organizatörü Voli Fuar kaliteli ekibiyle var gücüyle çalışıyor.

MÜSİAD Solarex İstanbul’da vereceği konferanslarla yatırımcılara ışık tutacak

MÜSİAD ve Solarex İstanbul işbirliği çerçevesinde; 11.000’i aşan üyesi, temsil ettiği 60.000’e yakın işletmeye, yurtiçinde 88 irtibat noktasına, yurtdışında 74 farklı ülkede 169 ağı olan MÜSİAD ENERJİ KONSEYİ eşliğinde değerli sanayicilerimizi Solarex İstanbul’a davet eden MÜSİAD, fuarla eş zamanlı gerçekleştireceği konferanslarla yatırımcılara ışık tutacak.

Solarex İstanbul, rekor katılımcı sayısı ile milyonlarca dolarlık iş hacmine imza atacak

7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ve Voli Fuarcılık tarafından organize edilen Solarex İstanbul, bu yıl dış alanlara da taşacak ve 14 yılın en büyük katılımcı sayısına ve sergi alanına imza atacak. Ziyaretçi sayısının da aynı oranda artacağının online kayıtlardan anlaşıldığını belirten Solarex İstanbul Proje Müdürü Yasemin Terle, bu yıl ziyaretçi sayısında da rekor katılım beklediklerini ifade ettiler. Yurtiçi ve yurtdışı toplam katılımcı sayısının 200’e yakın olduğu Solarex İstanbul Fuarı’nda 1000’e yakın marka temsil ediliyor.

Ortadoğu ve MENA ülkelerinden alım heyetleri İstanbul’da 

Amerika’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne kadar 5 kıtada Solarex İstanbul tanıtımları Ticari Ateşliklerimiz ile işbirliği içerisinde hızla devam ediyor. 2022 yılında da Doğu Avrupa’dan Yakın Doğu’ya, Orta Doğu’dan Kuzey Afrika’ya güneş enerjisi yatırımcılarını ve sektör profesyonellerini bir araya getirecek organizasyon, solar sektörü için güçlü bir ticari arena sunuyor. Solarex İstanbul’a özellikle Ortadoğu ülkelerinden yoğun ilgi var. Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Irak, Yemen, Mısır, Makedonya, Tunus, Sırbistan, Fas gibi ülkelerin yanında Kuzey Afrika ülkelerinden başta olmak üzere toplam 20 ülkeden üst düzey heyetlere ev sahipliği yapıyor.

Temiz, yenilenebilir ve sürekli bir enerji kaynağı olan güneş enerjisinin önemini vurgulayan Solarex İstanbul Fuarı, çevre dostu çözümlerle, sektörü bir araya getirecek. Voli Fuar, 7 – 9 Nisan 2022 tarihlerinde İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde sektöre kapılarını açacak fuarla eş zamanlı düzenleyecekleri konferans, seminer ve panellerle tüm güneş enerjisi sanayisini bilinçlendirmeyi hedefliyor. 9 -10 ve 11 Salonlarda yapılacak fuara, ücretsiz online davetiye alabilmek için www.solarexistanbul.com   adresine girmek yeterli.

Devamını Oku

Trendler

Copyright © 2011-2018 Moneta Tanıtım Organizasyon Reklamcılık Yayıncılık Tic. Ltd. Şti. - Canan Business Küçükbakkalköy Mah. Kocasinan Cad. Selvili Sokak No:4 Kat:12 Daire:78 Ataşehir İstanbul - T:0850 885 05 01 - info@monetatanitim.com